MSN Messenger 2019 Edition är meddelandeprogrammet du inte visste att du behövde

0 Shares

Dessa dagar, om du vill chatta med vänner och familj gör du förmodligen det genom ett av de många valen för mobilmeddelanden – som WhatsApp, Facebook Messenger eller Snapchat.

Innan mobilkommunikationen verkligen startade, var Microsofts plattformsöverskridande MSN Messenger (senare ommärkt Windows Live Messenger) de chattverktyg. När det var högst loggade cirka 330 miljoner användare per månad in i klienten för snabbmeddelanden. MSN Messenger avbröts 2014, med Microsofts förvärv av Skype från eBay till stor del att skylla på dess bortgång, men om du någonsin har undrat hur chattverktyget kan se ut om det återupplivades idag är MSN Messenger 2019 Edition svaret.

Seriekonceptskaparen Kamer Kaan Avdan har tagit fram nya mönster för iOS 13, Windows 11 och Windows 7, för att bara nämna några, och nu vänder han sig till Microsofts gamla, men kärleksfulla snabbmeddelandeklient.

SE ÄVEN:

I den här nya videon ombildar Avdan MSN Messenger som en mobilapp som körs på en iPhone XS. Den visar vilka vänner som är online, liksom tidigare chattar, och gör det enkelt att komma åt kontakter, samtal, kameran och inställningar från ett fält längst ner.

Du kan snabbt ändra din status, om du vill visas offline, och visa vänner låtar du lyssnar på på Spotify och Apple Music.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Du kan följa dina favoritvänner och få ett popup-meddelande när de går online. Du kan spela spel (precis som du kan i Facebook Messenger) och Nudge folk. Något som Avdan hänvisar till som den “mest irriterande funktionen”.

Han introducerar också idén om anpassade emojis, möjligheten att fästa meddelanden och välkomstblockeringsalternativ.

I början av videon beskriver Avdan MSN Messenger som chattverktyget du inte missar, och han har en rättvis poäng. Men om Microsoft bestämde sig för att ta tillbaka det, skulle du använda det? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

0 Shares