MX Player lanserar gratis film- och TV-streamingtjänster i USA, Storbritannien och mer

0 Shares

MX-spelare

MX Player är inte bara en snygg mediaspelare, den har under en tid också erbjudit gratis streamingtjänster i Indien. Nu expanderar detta till sju nya marknader inklusive USA, Storbritannien och Australien.

Även om det inte är kopplat till koronaviruspandemin, kommer erbjudandet av gratis underhållning att glädja många människor som fastnar hemma. MX Player är hem för både licensierat och originalinnehåll, som för närvarande åtnjuts av 175 miljoner användare varje månad.

Eftersom filmer och TV-program är tillgängliga gratis, borde det inte bli någon överraskning att det finns annonser – ja, det finns gnugg, om än mindre. Eftersom MX Player sprider sig från Indien, planerar den inte att streama sitt ursprungliga innehåll internationellt utan i stället förlita sig på innehåll licensierat från lokala och internationella produktionsstudior.

Ursprunget i Indien finns det mycket indiskt innehåll, men det finns också ett växande internationellt bibliotek att välja mellan. Du kanske inte har det innehållsutbud som finns på Netflix, och du hittar lite i vägen för helt nytt innehåll, men det är gratis, och det är alltid bra att ha ett annat alternativ att välja mellan.

För närvarande är streamingtjänsten tillgänglig i Australien, Bangladesh, Kanada, Nepal, Nya Zeeland, Storbritannien och USA, och det är möjligt att andra regioner kommer att få tjänsten i framtiden.

Karan Bedi, VD för MX Player, säger:

På MX Player litar vi på över 100 miljoner användare varje månad i Sydostasien, Mellanöstern, USA och Storbritannien för deras dagliga underhållningsbehov. Vår vision är att bygga den mest omfattande underhållningsplattformen som är värd för digitala första berättelser som inte bara tilltalar den eklektiska smaken hos tittarna i regionen.

Om du har MX Player-appen installerad på din mobil eller surfplatta behöver du bara gå till den nya fliken Video. Om du inte har appen ännu kan du ladda ner den gratis från App Store eller Google Play.

0 Shares