Nästan tre fjärdedelar av Windows 10-användare har fortfarande inte uppdateringen från oktober 2018

0 Shares

Uppdateringen från oktober 2018, eller Windows 10 1809, har varit en katastrof för Microsoft. Det var så buggy att det var tvungen att dras strax efter släppet i oktober förra året, och det började bara skjutas ut som en automatisk uppdatering för en vecka sedan.

AdDuplex, som övervakar andelen av varje version av Windows 10, har rapporterat i flera månader om den otroligt dåliga användningen av Windows 10 1809, och mars var ytterligare en månad då uppdateringen knappast fick ytterligare del. Med nästa stora funktionsversion planerad till nästa månad ser det ut som om de flesta kommer att hoppa över den äldre uppdateringen.

SE ÄVEN:

Enligt AdDuplex tillade uppdateringen i oktober 2018 bara drygt 5 procent till sin andel för att ge den en inte så stor summa på 26,8 procent, vilket är skräp.

April 2018-uppdateringen (1803) har fortfarande 66,3 procent i jämförelse.

AdDuplex säger att det “ser mer och mer troligt ut att Microsoft verkar ge upp det för att uppgradera användare direkt till nästa version”. Företaget förutspår också att även med den senaste pressen “verkar det inte troligt att O18U når till och med hälften av Windows 10-datorer innan april 2019-uppdateringen börjar rulla ut”.

Fotokredit: Rob Hyrons / Shutterstock

0 Shares