Nokia 2 och Nokia 9 smartphones Design läcker innan lanseringen

0 Shares

HMD Global har arbetat med en avancerad smartphone efter Nokia 8 som redan släppts i många regioner, Nokia 9. Nokia 2 är ett annat erbjudande från HMD Global som är en smarttelefon på nybörjarnivå. Båda dessa smartphones har läckt ut i vissa bilder som avslöjar smartphonesnas fullständiga design.

Olika bilder har redan läckt ut om dessa smartphones men bilderna som läckt nyligen är i god kvalitet med full ryggdesign. Bilden rapporterades av Nokiapoweruser som visar Nokia 2 i blå färg med en enda kameramodul och LED-blixt, Nokia-märkning (precis som tidigare smartphones) och högtalare med ett nålhål som verkar vara en sekundär mikrofon.

Nokia 2 Nokia 9bildkrediter- Nokiapoweruser

Nokia 9 har också läckt ut i samma bild som avslöjar telefonens baksida. Bilden visar en dubbelkamerainställning med dubbel LED-blixt bredvid och en fingeravtryckssensor under den. Det finns Nokia-märke som alltid och nedanför märket finns informationen som skrivs ut om telefonen.

Bakpanelen verkar också vara gjord av glas och kan också se de böjda kanterna precis som Samsung Galaxy Note 5. Vi har också några läckta specifikationer för båda smartphonesna. Nokia 2 har tidigare läckt ut i några bilder som också visar smarttelefonens frontpanel.

Nokia 9 läckte också tidigare ut på GFXBench som visar specifikationerna för smarttelefonen. Nokia 9 kanske kommer förinstallerad med Android 8.0 Oreo och kan drivas av den senaste Qualcomm Snapdragon 835-processorn. Smarttelefonen kan komma med 4 GB RAM och 64 GB intern lagring. Displayen sägs vara 5,5 tum utan antydan om skärmupplösning eller pixeldensitet.

Enheten kan komma med trådlös laddning och har en OLED-skärm. Kameran på Nokia 9 kan vara bättre än Nokia 8 med Zeiss-kamera med dubbla linser. Kameran tippas för att vara en dubbel 13MP-sensor med OIS och med bländare f / 2.0 och autofokus för den framåtvända kameran.

Nokia 2 kan komma med en 5-tums HD-skärm och med Qualcomm Snapdragon 212-processor. Vidare kan telefonen komma med 1 GB RAM och i båda varianterna; enstaka SIM och dubbla SIM-kort. Nokia 2 kan ha 8MP primär och 5MP framåtvänd kamera.

0 Shares