Nokia 3250 recension

0 Shares

De här finländarna skickade oss sin bästa MP3-telefon, Series 60-powered 3250, komplett med dedikerade musikspelarknappar och en vridbar knappsats som höll oss upptagna en hel eftermiddag.

Vi gillar den här telefonen. Det får oss att se populära ut, bland vänner och främlingar som trängs runt för att se när den nedre halvan vrider sig från standardtangentbordet (för telefonsamtal) till en rät vinkel (för kamerahandling) och hela vägen (för musikspelarknappar).

Vrid natten bort

Varje vridning startar också telefonen direkt till handling, vilket sparar fumlande i menyerna. Trevliga åtgärder åt sidan, det är en ganska stilig och bekväm telefon, men vi är inte arg på joysticken och det hela är lite fläskigt.

Precis som Sony Ericssons Walkman-mobs kan 3250 spela MP3 och AAC, men det går också längre och lägger till WMA-stöd – förutsatt att inga av dina låtar är kopieringsskyddade.

Sony beater? Den här krångliga telefonen håller sig mot sina Sony Ericsson-rivaler och erbjuder enkel överföringsprogramvara, surfar efter artist, album och genre och en “minispelare” -applikation som kan nås var som helst i telefonens menysystem.

På andra håll skickar 3250 sina smarttelefonuppdrag med aplomb, glatt surrande genom tusentals kontakter, laddar upp bilder direkt till Flickr med Shozu och tar väl exponerade och skarpa 2MP-foton. Batteriets livslängd är OK, vanligtvis i två dagar vid tung användning.

0 Shares