Nokia 6260 recension

0 Shares

Nokias första clamshell-smartphone, 6260, kanske bara påminner oss om N93 idag, men det var en mångsidig telefon med en stark förkärlek för spel på sin tid.

Med stöd för Java är 6260 kompatibel med majoriteten av de bästa mobiltitlarna på marknaden. På resande fot, 6260: s MP3-uppspelning och inbyggd FM-radio ger det extra underhållningspoäng men det är bara lämpligt för grundläggande spel så kan inte utmana dedikerade spelare för grafisk och ljudförmåga. Trevligt försök, dock.

6260 är verkligen spel

Trots sina rejäla 3G-liknande dimensioner har Nokia inte pressat in en särskilt stor bildskärm i 6260, utan föredrar istället att använda funktionstangenterna och navigeringskontrollerna under skärmen 176×208 pixlar. Vi hade föredragit en större LCD …

Nu behöver du bara en mördartitel. Kan vi föreslå Star Wars Episode III: Revenge Of The Sith. Det är lite av en munfull men det är en snygg plattformsspel som ser dig beväpnad med en ljussabel som tar emot en armé av klontrupper och olika chefer på slutnivån, inklusive den lämpligt onda greven Dooku och Darth Sidious.

Det kan vara lite på den skrymmande sidan men dess stöd för Java gör det till en idealisk kandidat för en mobil spelare.

0 Shares