Nokia Lumia 520 recension

0 Shares

Det är inte bara utsidan av Lumia-telefoner som är distinkt, det är imponerande hur många riktigt användbara appar Nokia lyckas klämma in i sina nedre telefoner. Utöver tillgången till Windows Phone Store behandlas 520 med spellista streamingtjänsten Mix Radio, några av Nokias kameraprogram (mer om dessa senare) och Nokias utmärkta HERE Drive nav-app.

520-talet är också i linje med Nokias svarta programuppdatering, som lägger till sin fotoapp Storyteller. Eftersom 520 bara har 512 MB RAM-minne kommer det inte att få funktioner som Glance Screen-meddelanden eller Lytro-liknande Refocus, men vi förväntar oss att det ändå blir ett trevligt tillskott.

Windows Phone i sig, med sina anpassningsbara live-brickor hemskärm och förenklade inställningar, passar bra för användare som bara vill ha enkel åtkomst till meddelanden, surfning och e-post. Det finns också en bonus på 7 GB gratis SkyDrive-lagring som är kompatibel med de förinstallerade Office (Word, Excel, etc.) apparna. Håll dig till att visa dokument och redigera direkt i nödsituationer, dock eftersom tangentbordet tar upp det mesta av 4-tumsskärmen.

0 Shares