Nokia Lumia 920 recension

0 Shares

Och om Lumia inte riktigt använder sitt extra skärmutrymme i de flesta områden, gör det verkligen med spel som passar perfekt på 15: 9-skärmen. Ladda upp extrahering på båda telefonerna och den hektiska, uppifrån och ner zombie-skjutningen är mycket mer hanterbar när den utvidgas över hela 4,5-tums Nokia-skärmen, även om HTC 8X fortsätter att imponera med kontrastens bredd.

När det gäller den faktiska prestandan finns det ingen märkbar skillnad mellan de två handenheterna, vilket förmodligen inte skulle bli någon stor överraskning eftersom båda innehåller samma 1,5 GHz Snapdragon S4-processor med 1 GB RAM-minne. Det betyder att som med HTC 8X är Nokia helt ofullständigt. Vi försökte locka det till någon form av stammare, avmattning eller krasch, men till ingen nytta – det här är en snabb, solid bärbar enhet.

Det är också värt att nämna att Nokia fördubblar HTC: s lagringsutrymme till 32 GB, och i kombination med det rejäla 7 GB lediga Sky Drive-utrymmet får du för att gå med Windows Phone 8 som ger en rimlig mängd utrymme för foton, musik, videor och appar.

Ännu bättre, det verkar inte vara särskilt makt hungrig. Där HTC 8X gjorde oss nervösa för att ta slut på batteriet efter bara åtta timmar, klarade Nokia en hel dag med ganska intensiva tester och blev bara desperat efter en laddning vid lunchtid dagen därpå. När du spelar video fortsätter Nokia att visa sig vara effektivare än HTC, med batteriet att sjunka 6% var halvtimme jämfört med 8% för HTC 8X.

Vi kan verkligen inte låta något prata om laddning passera utan att nämna den trådlösa laddningsplattan, som gör exakt vad den säger på paketet. Det är inte nödvändigt och det kostar cirka 50 £, men vi älskar det, och om vi hade råd att köpa en tillsammans med Lumia 920 skulle vi absolut göra det.

0 Shares