Nokia N91 recension

0 Shares

Om du letar efter en smartphone får de inte mer telefonliknande än Nokias Series 60-telefoner, vilket rycker av de komplicerade menyerna som gör att Windows-användare dör inuti lite mer varje dag. Den här bra telefonen följer i sina Nseries förfäders fotspår. Det är också 3G, så det klarar vilket nätverk du än använder.

Rival till iPod? Säkerligen inte

Du har nog lagt märke till att det inte är någon lättvikt eller till och med mellanvikt, men kärnan i det problemet är också hjärtat i musikspelaren – en 4 GB hårddisk för att lagra cirka 1000 av dina låtar. Det är inte heller det enda tricket, eftersom du verkligen kan använda N91 som med alla dedikerade MP3-spelare.

Eftersom du inte behöver ansluta till ditt telefonnätverk kan du använda den på flyg som MP3-spelare – och spara också batteritid. En ordentlig hållbrytare och ett toppmonterat 3,5 mm hörlursuttag är bara två av funktionerna som gör detta till ett verkligt iPod-alternativ.

Små fingrar krävs De grundläggande musikkontrollerna – spela / pausa, framåt och bakåt – finns på en skjutpanel som täcker den vanliga siffertangenten, vilket har inneburit nedskärning och gör dem lite små. Den kan också spela DRM-skyddade spår och är blixtsnabb att synkronisera med Windows Media Player.

En 2megapixel-kamera lägger bara till större delen, men det är en bra snapper. Ingen blixt, men du måste rita linjen någonstans.

Så båda fåglarna är definitivt döda, plockade och bakade i en paj, och – ja, vi är lika chockade som du på den här biten – det är till och med värt att hämta den ganska kraftiga stenen.

0 Shares