nonda ZUS Kevlar förstärkt USB-A till blixtkabel för Apple-enheter [Review]

0 Shares

Kevlar02

När du hela tiden är på språng – och vem är det inte nuförtiden? – din smartphone blir ett oumbärligt verktyg. Med all denna telefonanvändning måste du antagligen ladda enheten mycket. Det innebär att du har en laddare och kabel klar i din bil, väska eller ficka.

Problemet? Dessa kablar tenderar att ta mycket missbruk och kan skadas med tiden. Kvalitetskablar – särskilt MFI-certifierade Apple Lightning-varianter – är dyra och att köpa ersättare kan bli kostsamma. En ny kabel – ZUS Kevlar Charging Cable från nonda – är både prisvärd och byggd för att hålla. Den finns i typ A till typ C, micro USB eller Apple Lightning. Jag har använt Lightning-varianten i några veckor nu, och jag är redo att dela med mig av mina intryck.

När jag öppnade lådan såg jag något bekant – en blixt USB-kabel. Visuellt är det attraktivt, men du måste känna det i dina händer för att verkligen förstå kvaliteten. Den flätade kabeln känns oförstörbar, men det är mycket mer än en känsla. Internt har den delar av Kevlar – det som skottfria västar görs – utformade för att skydda både laddning och dataöverföring. Flätningen förhindrar trassel också.

För att testa hållbarheten missbrukade jag den medvetet. Det första jag gjorde var att smälla det i min bildörr. Efter att ha gjort detta några gånger kopplade jag in det i min billaddare och min iPhone laddades utan problem. Jag stannade med biltemat och körde också mitt Crown Victoria – ett ganska tungt fordon – över båda ändarna. båda kom oskadd ut.

Utan tvekan är påstått hållbarhet den verkliga affären. Förhoppningsvis missbrukar du faktiskt aldrig kabeln på ett sådant sätt i verkliga livet, men när olyckor inträffar är du täckt. Om kabeln slutar fungera kommer den dock med en livstid garanti.

Kevlar03

Kabeln kommer bara i en längd – fyra fot – vilket företaget hävdar är perfekt för bilanvändning. I företagets testning fann den att trefotskablarna var bristfälliga för att nå alla nödvändiga platser i fordonet. Medan den extra längden uppskattas tyckte jag inte det var nödvändigt. Jag monterar inte min iPhone på vindrutan, utan sticker den i en instrumentbräda eller på passagerarsätet. Om du har ett större fordon eller gillar att montera telefonen på ditt fönster, bör denna längd uppfylla dina behov.

KevlarUSB

Den riktigt coola designaspekten är dock den 90 graders USB Type-A-änden. Detta gör att kabeln kan sättas in på trånga ställen. Återigen, precis som den extra längden, hade jag inte riktigt behov av detta, men jag ser värdet. I en bil med konstiga vinklar nära USB- eller tändarporten kan det vara ganska bekvämt. När den var ansluten till min bärbara dator fick vinkeln dock saker att se snyggare ut och pekade kabeln framåt eller bakåt, beroende på vilken sida den var ansluten.

Kevlar01

Sammantaget, om du behöver en ny blixtkabel, finns det ingen anledning att inte välja den här över andra. Till en rimlig $ 17, det är extremt hög kvalitet, en anständig längd, och MFI-certifierad. Ärligt talat, varför ens bry sig om att köpa en officiell Apple-märkt kabel? ZUS Kevlar-förstärkta kabel är lika snabb för laddning och dataöverföring, bara mer hållbar. Den här Kevlar-kabeln är den du vill ha, ni alla.

Om du är intresserad av att köpa den här kabeln – USB Type-C, micro USB eller Lightning – kan du få den på Indiegogo här. Det är för närvarande crowdfunded mer än 3000 procent av sitt mål, och 20 juni är den sista dagen att komma in på några av rabatterna.

0 Shares