Nu kan du skicka automatiskt utgående e-postmeddelanden från Gmail på din mobil

0 Shares

Gmail-konfidentiellt läge på Android

Med den senaste uppdateringen av Gmail lade Google till ett antal funktioner i sin e-posttjänst. En av de nya funktionerna är Konfidentiellt läge som gör det möjligt att skicka automatiskt utgående meddelanden – även om det, som vi tidigare har noterat, inte är perfekt på något sätt.

Funktionen är tillgänglig på webbversionen av Gmail i ett antal veckor nu och slutligen rullar den ut till iOS- och Android-användare.

Se även:

På sina supportsidor förklarar Google exakt vad konfidentiellt läge är och vad du kan göra med det: “Du kan skicka meddelanden och bilagor med Gmails konfidentiella läge för att skydda känslig information från obehörig åtkomst. Du kan använda konfidentiellt läge för att ställa in ett utgångsdatum. datum för meddelanden eller återkalla åtkomst när som helst. Mottagare av det konfidentiella meddelandet har alternativ att vidarebefordra, kopiera, skriva ut och ladda ner inaktiverat. “

Google meddelade att mobilen lanseras i en tweet:

Om Konfidentiellt läge har kommit till ditt konto kan du använda det genom att trycka på knappen Skriv i Gmail på iOS eller Android och sedan välja Mer> Konfidentiellt läge. När du har aktiverat funktionen kan du sedan välja de inställningar du vill använda.

0 Shares