Ny konceptvideo av iOS 13 är fylld med spännande funktioner

0 Shares

iOS 13

Vi kommer inte att få en ordentlig titt på iOS 13 förrän Apple avslöjar det senare på året, men det kommer inte att hindra människor från att komma med några idéer om hur det mobila operativsystemet ska se ut.

För bara ett par veckor sedan såg vi en iOS 13-konceptvideo, och nu har en annan dykt upp. Ett samarbete mellan AppleiDesigner och Skyline News, det senaste konceptet är fullt av idéer att bli glada för både iPhone- och iPad-användare – en omdesignad statusfält, systemomfattande mörkt läge, några snygga bakgrundsbilder och anpassningsbara låsskärmselement.

Se även:

Det återstår att se om några av konceptidéerna tar sig in i iOS 13, men det finns något bra material här. Siri har parats tillbaka för att vara mindre påträngande, ikoner och appar har fått en makeover och bild-i-bild-läge innebär att du kan fortsätta titta på videor medan du fortsätter att göra andra saker. Det är inte bara Siri som har bleknat något i bakgrunden. Konceptvideon ser också att gränssnittet för inkommande samtal är mindre påträngande.

Intresset för mörka lägen fortsätter här, med iOS 13-konceptet som drar nytta av ett systemomfattande gotiskt utseende som inte bara ser bra ut utan också hjälper till att spara batteri. iPad-användare behandlas på flera konton, med tillägg av ett anpassningsbart gästläge med applåsning som gör surfplattans delning enklare.

Kolla in videon själv och se vad du tycker:

Något du skulle lägga till?

0 Shares