Ny lösning effektiviserar Apples enhetshantering för företag

0 Shares

Mac

Användningen av Apple-enheter i affärsmiljöer ökar. En IDC-rapport förra året visade att macOS var operativsystemet för 23 procent av datorerna i amerikanska företag med över 1000 anställda 2020, upp från 17 procent år 2019.

Detta ger utmaningar för säkerhetslag och det är därför Mosyle lanserar en ny säkerhetsprodukt riktad till Apple-fokuserade företag.

Mosyle Fuse är en molnintegrerad lösning som blandar MDM (enterprise device grade mobile device management), identitetshantering, automatiserade applikationer som installerar och lappar och slutpunktssäkerhet i flera lager.

“Apples antagande inom företaget växer exponentiellt”, säger Alcyr Araujo, grundare och VD för Mosyle. “Men det här kommer en tid där arbete från var som helst driver ledning och skydd från nätverket till slutpunkten. Mosyle Fuse är den uppenbara kombinationen av Apple MDM och säkerhet som stöder den förändringen för företag över hela världen.”

Fuse är utformat för att hjälpa Mac-administratörer att automatisera Apples enhetshantering och kombinera den med förbättrad identitets- och säkerhetsfunktionalitet. Det ger viktig företagsfunktionalitet genom friktionsfria arbetsflöden.

För mindre företag har företaget också meddelat lanseringen av Mosyle Business FREE. Detta ger kunderna en komplett MDM-funktionssats för Mosyle Business PREMIUM för upp till 30 enheter utan kostnad.

“Apple-produkter sätter standarden för produktivitet, säkerhet och användarupplevelse. På grund av detta har företaget sett en explosiv tillväxt på företagsmarknaden”, säger Araujo. “Oavsett företagets storlek spelar MDM en grundläggande roll för att förbättra den upplevelse som anställda har med Apple-enheter. Vi har alltid lagt fokus på att erbjuda de bästa produkterna till de mest överkomliga priserna, så det var ett enkelt val att förlänga en gratis version av vårt flaggskepp Mosyle Business-lösning till nya kunder. “

Du kan ta reda på mer om båda produkterna på Mosyle-webbplatsen.

Bildkredit: Hadrian / Shutterstock

0 Shares