Ny OnMail-tjänst ger dig större kontroll över din inkorg

0 Shares

E-post

E-post har blivit det föredragna kommunikationsmediet för både företag och privatpersoner. Men användbart men det är det kan vara otroligt frustrerande eftersom våra inkorgar är igensatta med skräppost, reklam och annat oönskat material.

Steg framåt Edison Software, företaget bakom Edison Mail-appen, som lanserar sin nya OnMail-tjänst i offentlig beta. OnMail är utformat för att hjälpa användarna att styra sin e-post och låter dig välja vad som kan komma in i din inkorg, vilken e-postadress som återspeglar din identitet och hur din brevlåda är uppbyggd. Antispårningsteknik är inbyggd för att stoppa invasiva annonsinriktningsinsatser också.

Det finns fyra planer tillgängliga inklusive ett gratis personligt konto och tre prenumerationsbaserade planer för frilans, professionell och affärsanvändning. Betalda månads- och betalda årliga kontoplaner är flexibla för användare baserat på deras brevlådebehov.

“Varje aspekt av e-post som vårt Edison-team har arbetat med under det senaste decenniet har lett oss till skapandet av OnMail. Vi har arbetat outtröttligt mot vårt uppdrag att återföra lycka till att använda e-post, och detta är en e-posttjänst som speglar det ansträngning, säger Mikael Berner, VD på Edison Software. “E-post har gått utöver sin ursprungliga design, och OnMail är gjord för att vara hur e-post ska se ut och kännas i dagens värld.”

OnMail

Funktionerna inkluderar en behörighetskontrollfunktion som låter dig acceptera eller blockera e-postavsändare innan de går in i din brevlåda. Du kan automatiskt blockera alla läskvitton från annonsinriktning och försöka övervaka ditt e-postbeteende och skapa anpassningsbara rutor för att sortera dina inkommande meddelanden.

Det finns en sökfunktion för naturligt språk plus en AI-baserad assistent som kommer att kategorisera meddelanden för dig och knuffa dig för att följa upp e-post som inte har fått svar. Frilans-, professionella och affärsplaner erbjuder också möjligheten att anpassa domäner.

Tillgång till OnMails kostnadsfria personliga plan rullas för närvarande ut i vågor och du kan registrera dig för en inbjudan på webbplatsen. Den kan användas i vilken webbläsare som helst och är kompatibel med Edison Mail-appen för iOS, Android och Mac.

Bildkredit: Gina Sanders / Shutterstock

0 Shares