Ny programvara skyddar MS Teams från nätfiskeattacker

0 Shares

Lösenord för nätfiske

Behovet av att skydda fjärrarbete utövar för närvarande många organisationer. Abnormal Security lanserar en ny Microsoft Teams Protection-produkt för att skydda plattformen mot socialtekniska attacker.

Det upptäcker automatiskt misstänkta meddelanden som skickas i en kunds Microsoft Teams-miljö, vilket minskar risken för nätfiskeattacker som infiltrerar interna Teams-kommunikationskanaler.

Det ger också analys av signaler från Oktas Identity Cloud som ger tidig upptäckt av komprometterade konton.

“Med att Microsoft-team blir en mycket större del av affärskommunikationsmixen, särskilt med övergången till fjärrarbete, måste den skyddas helhetsvis”, säger Evan Reiser, VD och grundare av Abnormal Security. “Integration av team, tillsammans med Okta, fördjupar förhållandediagrammet och identitetsmodellen kraftigt i vår onormala beteende-teknik för att skydda företag oavsett hur de kommunicerar.”

Efter en klickintegration via Office 365 API: er kör den onormala säkerhetsplattformen för moln e-post Teamdetektering i bakgrunden och flaggar upp misstänkta meddelanden när de visas. Säkerhetsanalytiker får varningar och kan omedelbart undersöka och åtgärda efter behov.

Integrationen med Oktas Identity Cloud sker via API. När den är ansluten övervakar Abnormal Security Cloud Email Security Platform för misstänkta inloggningsfel, vilket leder till snabbare upptäckt av kontokompromisser.

Du kan ta reda på mer på Abnormal Securitys webbplats.

Bildkredit: Ivelin Radkov / Shutterstock

0 Shares