Nya Barnes och Noble NOOK är egentligen bara en 10-tums Android-surfplatta tillverkad av Lenovo

0 Shares

Tidigare idag sa jag till någon att det fanns en ny Barnes and Noble NOOK. Deras svar? De hade ingen aning om att Barnes och Noble fortfarande lade ut NOOK-enheter! Ja, jag kan förstå det tänkandet, som vem i helvetet köper till och med en NOOK nuförtiden? Jag menar, titta, hardcore läsare väljer vanligtvis en e-bläck Amazon Kindle. För dem som vill ha en traditionell surfplatta är en iPad fortfarande högsta.

Så, ja, med allt detta sagt, det finns en helt ny NOOK som kommer nästa månad, men i verkligheten är det bara en 10-tums (tekniskt 10,1-tums) Android-surfplatta tillverkad av Lenovo som har bokhandeln Barnes och Noble förladdad. Även om det kanske inte låter spännande, låt oss komma ihåg att Lenovo gör bra hårdvara. När det gäller denna tablett, som väger mindre än ett pund, är den också mycket prisvärd. Och ja, det har stöd för Google Play Store.

LÄS OCH: Hej Google! Detta är Android 12 vi behöver

“Lenovo-surfplattor är vägen för familjens första underhållning med snabb anslutning och kraftfull prestanda med octa-core-processor med upp till 2,3 GHz-huvudfrekvens. NOOK 10-tums surfplatta med Android OS är ett multimediahub med en livlig 10,1 -inch HD IPS-skärm för responsiv beröring och surfning. Den nya enheten har 32 GB lagringsutrymme med möjlighet att expandera med ett microSD-kort, vilket gör att läsarna kan bygga ett omfattande digitalt bibliotek, “förklarar Barnes och Noble.

LÄS OCH: Överdrivna behörigheter riskerar Android-appanvändarnas data

Företaget säger också, “Ett långvarigt batteri för upp till tio timmars webbläsning på en enda laddning kommer att hålla dig igång när du handlar efter alla dina favoritläsningar i Barnes och Noble-appen. NOOK-användare har en stort bibliotek med e-böcker till hands, inklusive mer än en miljon böcker under 4,99 dollar, plus den extra fördelen med gratis support i butiken i enlighet med lokala säkerhetsprotokoll. “

Så, hur mycket kostar den helt nya Barnes och Noble NOOK? Det är överraskande överkomligt till bara $ 129,99! Även om du inte är läsare eller inte bryr dig om surfplattans NOOK-aspekt, bör detta fortfarande övervägas av Android-fans. En 10,1-tums Lenovo-surfplatta med Google Play Store-stöd till det här priset? Verkar som en stjäla för mig. Det kommer att finnas att köpa i början av april 2021.

0 Shares