Nya färger för not 3

0 Shares

Som en del av sitt fortsatta åtagande att leverera innovativ teknik tillsammans med förstklassig design tillkännagav Samsung Electronics idag nya färgutgåvor för Galaxy Note 3. Galaxy Note 3 lanserades i september och kommer nu i Rose Gold White, Rose Gold Black och Merlot Red , förutom alternativet Jet Black, Classic White och Blush Pink finns redan.

Jet Black och Classic White-enheterna har nu en förstklassig Rose Gold-finish som kompletterar den ikoniska Rose Gold Galaxy Gear, vilket ger människor en verkligt integrerad och elegant Galaxy-upplevelse.

Galaxy Note 3 färgalternativ (2)

Galaxy Note 3 kommer med en mängd innovativa funktioner som hjälper människor att berätta historien om sina liv. Enheten utvidgar den moderna Samsung Galaxy-designmetoden genom att lägga till ett mjukt bakstycke med textur och känslig söm för att se snygg ut från alla vinklar. Med en förbättrad tittarupplevelse, kraftfullare multitasking-funktioner och betydande S Pen-förbättringar ger Galaxy Note 3 kreativitet, vilket gör vardagen enklare, snabbare och roligare.

En perfekt följeslagare till Galaxy Note 3, Galaxy Gear ger en balans mellan hög mode och hög funktionalitet. Samsung har arbetat för att leverera rätt kombination av material, färger och design för att skapa en verkligt bärbar bit teknik. Galaxy Gear finns i fem färger – Jet Black, Oatmeal Beige, Rose Gold, Wild Orange och Mocha Grey – som valdes för att möta en rad personliga smaker.

0 Shares