Nya Google Pixel 3 XL-läcktips på iPhone X-liknande hack

0 Shares

En påstådd fallläcka av den kommande Google Pixel 3 XL gör rundor på webben, vilket verkar ge oss en närmare titt på den kommande handenheten. Det nya fallläckaget visar påstått smarttelefonens design och rensar också luften om en nyckelfunktion i handenheten.

Går genom det nya fallläckaget, verkar det som om Pixel 3 XL sannolikt kommer att ha en iPhone X som hack, vilket innebär att enheten kommer att få ett förbättrat ansiktsigenkänningssystem. Dessutom indikerar det också att enheten kan ha två framåtvända kameror för att ta selfies och ringa videosamtal. Bortsett från iPhone X som ett hack på skärmen, kommer Pixel 3 XL troligen också att ha en ganska stor haka, som kan hysa enhetens stereohögtalare.

Det nya fallläckaget faller också i linje med information som dykt upp nyligen, vilket visade att dubbla kameror inte kommer till Pixel 3-enheter. Tidigare rapporter visade att båda kommande Pixel 3-enheterna skulle packa en kamera med en lins, precis som Pixel 2-serien. Google lyckades överträffa tävlingen förra året även med kamerasystemet med en objektiv med förstklassig hårdvaru- och programvaruoptimering.

Google hävdade till och med att dess Pixel 2-telefoner inte behöver en andra kamera på baksidan tack vare företagets utmärkta AI-teknik. Och det levde upp till påståendet när Pixel 2s kamera lyckades överträffa många av sina avancerade konkurrenter utrustade med dubbla bakre kameror. Om Google håller fast vid samma plan igen, bör vi ännu en gång se fram emot några betydande förbättringar över hela linjen med det kommande Pixel 3-sortimentet.

Som vanligt med läckor rekommenderas dock läsarna att ta denna information med en nypa salt. Mer information om den kommande Google Pixel 3-serien borde dyka upp när vi kommer närmare deras ryktalansering i oktober. Vi uppdaterar dig så snart vi hör något nytt. Tills dess, fortsätt kolla igen för mer.

0 Shares