Nya OnePlus 3 / 3T beta rullar ut, medan OnePlus 5-uppdatering återkallas

0 Shares

oneplus-logo-röd

Det finns goda nyheter och dåliga nyheter för OnePlus-telefonägare – om det är bra eller dåligt beror på om du har en OnePlus 3 / 3T eller en OnePlus 5. För användare av den äldre handenheten finns en ny OxygenOS Open Beta som ger ett anständigt urval av nya funktioner.

För OnePlus 5-användare återkallas dock OxygenOS 4.5.7-uppdateringen som släpptes tidigare i veckan. OnePlus svarar på rapporter om hemskt spelprestanda när de drar tillbaka uppdateringen.

OxygenOS 4.5.7 rullade ut som en OTA-uppdatering på tisdag och lade till ett nytt typsnitt och elektronisk bildstabilisering till 4K-inspelningar och lappade en massa problem. Uppdateringen orsakade dock också allvarliga problem för spelare som gick till OnePlus-forumen för att uttrycka sin besvikelse. Som svar säger företaget:

Vi drar tillbaka 4.5.7 på grund av ett spelstammarproblem som rapporterats från vissa forumanvändare. Därför kommer vi istället att driva ut 4.5.8 för att lösa problemet ASAP.

Saker är dock mer positiva när det gäller OnePlus 3 och OnePlus 3T. Den senaste versionen av OxygenOS Open Beta introducerar ett nytt alternativ för “parallella appar” som gör det möjligt att köra två instanser av en app samtidigt – praktiskt för personer som vill logga in på två sociala mediekonton samtidigt. Det finns också uppdateringar till startprogrammet, filhanteraren och galleriet, plus batterianvändningen har optimerats.

Open Beta-uppdateringarna levereras OTA. Om du installerar en uppdatering berätta för oss om din upplevelse i kommentarerna nedan.

0 Shares