Nya PowerToys 0.31.1 finns här med viktiga uppdateringar för FancyZones och mer

0 Shares

PowerToys

Microsoft har släppt en ny version av sin PowerToys-verktygssamling för Windows 10, vilket ger förbättringar av FancyZones och PowerToys Run. Den senaste uppdateringen innehåller också många buggfixar.

Bland de nyanlända i PowerToys 0.31.1 ingår ett nytt mörkt läge och ett förbättrat gränssnitt för FancyZones.

Se även:

Om du undrade vad som gick med PowerToys 0.31.0, förblev detta en intern byggnad efter att Microsoft upptäckte ett kraschframkallande fel i den nya FancyZones-redigeraren. Detta och andra problem tas upp i version 0.31.1.

Microsoft säger att målet med 0,31.x-frigöringscyklerna var att förbättra ett par PowerToys-verktyg, så det här är inte riktigt en större version.

Företaget delar olika höjdpunkter från v0.31, som kompletteras genom att fixa FanzyZones fel nr 9396 i 0.31.1-uppdateringen:

Allmän

Felrapportverktyg och förbättrad loggning har nu lagts till i vårt systemfält. Tillagt i CodeQL och andra CI-förbättringar. OOBE Spec bör slutföras

ARM64 Progress

.NET Core-uppgradering för kodbaser PowerToys teamkontroller är slutförda. Vi har fortfarande två externa beroenden som är .NET Framework som behöver uppdateras.

Färgväljare

FancyZones

Strömlinjeformat, förenklat användargränssnitt (Massivt tack vare @ niels9001) Mörkt läge för redigeraren Vissa inställningar (t.ex. antal zoner, avståndsinställningar) kan nu ställas in på enskilda layouter. Bug fixar

Utforskaren

Fixad OneDrive SVG Bug SVG skalas på lämpligt sätt när viewbox tillhandahålls SVG-miniatyrkvaliteten förbättras

PowerToys Run

Plugin för tjänstehantering (starta om, stoppa, …) Plugin för registernyckel Systemåtgärdsplugin (Starta om, lås, …) Hyperboliska funktioner läggs till i miniräknaren Ikonfixar när de körs i vissa teman.

Installatör

Standard till .NET Core 3.1.11

Du kan ladda ner PowerToys 0.31.1 här.

0 Shares