Nya Samsung Galaxy Note 5 läckta bilder avslöjar mer om S-Pen

0 Shares

Ytterligare en dag, en ny uppsättning läckta Galaxy Note 5-bilder som spills på nätet.

Dessa bilder visar vad som verkar vara ett detaljhandelsklart exempel på Samsungs nästa phablet i guldfärg och ett vitt press-on skyddsfodral (möjligen tredje part snarare än Samsung-tillverkat).

Det finns ett par AT & T-appar som är synliga på startskärmen, vilket tyder på att den här kör en slutlig – eller mycket nära slutförd – version av phablets programvara.

Men bortsett från att ge oss alla ännu fler bilder av vad som formar sig till en mycket spännande telefon, verkar den här senaste läckan vara viktig för vad den avslöjar om S-Pen, Samsungs eleganta smarta penna. Det har förekommit en del spekulationer om att S-Pen skulle ha en automatisk utmatningsmekanism för att driva den utan problem ur hållaren, men bilderna tyder på att det inte är fallet, och att du fortfarande kommer att behöva bända pennan med en nagel. Nåja.

Vi kan förvänta oss att Galaxy Note 5 officiellt lanseras mycket snart – kanske så snart som i mitten av augusti. Samsung har under de senaste åren tillkännagett sina noteringsmodeller vid Berlins IFA-konferens i början av september, men i år verkar det vara i stånd att bryta med tradition och avslöja phablet vid en helt separat händelse.

Kolla in vår Samsung Galaxy Note 5-förhandsvisning för mer på telefonen.

[Source: GimmickMag via TechnoBuffalo]

0 Shares