Nyaste Motorola Moto Mod är en 360-graders kamera

0 Shares

moto_mod_360

Motorola, som aggressivt har marknadsfört sina snap-on-telefontillbehör som sitt unikt identifierande attribut på den trånga smarttelefonmarknaden, arbetar på en 360-graders kamera som fungerar med alla enheter som stöder andra så kallade “Moto Mods”.

Det nya tillbehöret presenterades vid ett pressevenemang i Ghana (för var annars?), Även om det kom med få andra detaljer.

Den uppenbara officiella produktbilden ovan, som framkom internationellt av reportern Evan Blass, visar att enheten snäpper på precis som alla andra mod, vilket innebär att den borde vara kompatibel med någon ny Motorola Android-telefon, som alla är gjutna för att passa in den växande och alltmer intressanta marknaden för kringutrustning till telefoner.

Efter att ha varit kortägt av Google har Motorola Mobility (nu ägt av Lenovo) försökt hitta en unik röst i ett hav som översvämmas av Samsung och Apple. Det ledde till Moto Mod-marknaden – som företaget desperat har försökt se till att de inte uppfattas som gimmickiga tillägg, en egenskap som plågar världen av mobiltillbehör.

Motorola har distanserat sig från denna uppfattning genom att bara erbjuda avancerade (ibland orimligt så) enheter, som DLP-projektor och Hasselblad-kameralinsförbättringar som vardera har ett listpris på $ 300.

360-graders kameran kommer utan tvekan att passa in i den formen. Det kommer också att vara en direkt konkurrent till Samsungs varumärke Gear 360, som snabbt blir alternativet för 360-graders och virtuell verklighetsfotograferingentusiaster med en budget.

För detta ändamål har inget pris tillkännagivits för den nya Motorola-kameran. Det har inte heller meddelats officiellt att det släpps i USA, även om det bara borde vara en tidsfråga innan det händer.

0 Shares