Nytt partnerskap mellan Oprah Winfrey och Apple ger Oprahs Book Club till Apple Books och Apple TV +

0 Shares

Oprahs bokklubb

Oprah Winfrey har gått ihop med Apple för att lansera sin berömda Oprahs Book Club i Apple Books. Hennes första urval är Ta-Nehisi Coates ‘The Water Dancer.

Förutom att ge sina rekommendationer till Apple Books-appen har Oprah också en serie som börjar på Apple TV + i november. Nya avsnitt är planerade att släppas varannan månad, och den första – som debuterar den 1 november – har en intervju med Coates.

Se även:

För varje försäljning från Oprahs Book Club säger Apple att det kommer att bidra till American Library Association. Detta är ett initiativ som stöder lokala bibliotek och finansierar program som ger bokåtkomst till alla. Vattendansaren kommer att finnas tillgänglig i morgon den 24 september i ljud- och e-bokformat.

Oprah delade nyheterna med sina 42 miljoner följare på Twitter:

Hon sa också:

Jag är den jag är idag på grund av erfarenheten av att lära mig läsa i tidig ålder. Läsning öppnade en hel värld för mig bortom den röda grusvägen och min mormors veranda i Mississippi. Jag vill göra det för alla. Och möjligheten att göra detta med Apple, att prata med människor över hela världen om nöjen, spänningen, spänningen, det drama som en bra bok kan ge dig … Jag vet inte vad som är bättre än det.

Apple säger att det är angeläget för människor att göra läsning till en daglig vana, något det syftar till att främja med läsningens mål i Apple Books.

0 Shares