O2 XDA Exec granskning

0 Shares

Många av er har upptäckt detta som en av flera versioner av HTC Universal. Varför den här, och inte T-Mobile, Orange eller i-mate? Den första anledningen är att den svarta O2 går med vår PSP och Splinter Cell-outfit.

O2 gör också några förnuftiga erbjudanden – detta pris på £ 150 börjar med en £ 20 / månad, 75 minuter och 300 texter. Lägg till £ 3 / månad för 2 MB dataåtkomst så är du klar.

Det kommer att hantera nästan vad som helst du kastar på det

Action är vad Exec älskar. Det kommer glatt att ansluta till vad som helst via Wi-Fi, 3G, Bluetooth eller infraröd, och Internet Explorer visar skickligt bildtunga sidor som BBC News.

XDA: s köttiga 520MHz-processor hanterar också kraftiga Word-, Excel- och PowerPoint-filer med ett knappt upphöjt ögonbryn. Kraft är dock inget utan finess. XDA är stor: den dominerar fickorna och drar underhållna blickar om du ringer med den hållen vid sidan av ditt ansikte.

Stort tangentbord, små tangenter Tangenterna är för små för fyrfingertyp, men med övning kan du uppnå anständiga hastigheter. Den större storleken på XDA: s tangentbord innebär att det får dedikerade siffertangenter och snabbtangenter för applikationer.

En funktionsknapp möjliggör åtkomst till specialtecken och skiljetecken, men i ett ögonblick av kris kunde vi inte hitta pundtecknet under den bästa delen av 30 sekunder.

Men bortsett från att det lider av en aning klumpighet och vissa problem med navigering i början, erbjuder den tip-top-anslutning, förnuftiga erbjudanden och ett bra tangentbord för att enkelt göra din knackning.

0 Shares