Office 365 blir Microsoft 365 – en “prenumerationstjänst för ditt liv”

0 Shares

Microsoft har gjort en omprövning i dag, ersätter Office 365 med Microsoft 365 och introducerar personliga och familjeabonnemang.

Detta bygger på grunden för Office 365, men förbättrar den och lägger till några användbara konsumentfokuserade appar och funktioner.

Tillkännagivande av förändringarna och vad det hänvisar till som ett “prenumeration för ditt liv”, Yusuf Mehdi, Corporate Vice President, Modern Life, Search & Devices, Microsoft säger:

Idag är vi glada att meddela att den 21 april kommer Office 365 att bli Microsoft 365, en prenumeration för ditt liv som hjälper dig att få ut det mesta av din tid, ansluta och skydda dem du älskar och att utveckla och växa. En utveckling av Office 365, bygger Microsoft 365 på grunden för Office som infunderar ny artificiell intelligens (AI), rikt innehåll och mallar och molndrivna upplevelser för att ge dig möjlighet att bli en bättre författare, presentatör, designer, chef för din ekonomi, och fördjupa din koppling till människorna i ditt liv. Dessa upplevelser börjar rulla ut idag och kommer att nå över 38 miljoner Office 365-abonnenter under de närmaste månaderna.

Dessutom presenterade vi idag två nya Microsoft 365-upplevelser som kommer att lanseras i förhandsgranskning de närmaste månaderna – en ny Microsoft Family Safety-app som är utformad för att skydda din familj över de digitala och fysiska världarna och nya funktioner i Microsoft Teams som ger du närmare dina vänner och familj för att djupare ansluta och samarbeta om de saker som är viktigast för dig.

Dessutom kommer Microsoft Edge att få en lösenordsövervakare och samlingar, och Microsoft Editor får en stor expansion för att göra vem som helst till en bättre författare. Den AI-drivna tjänsten kan nås av vem som helst på Word, Outlook.com och webben bara genom att använda ett Microsoft-konto. Microsoft 365 Personal och Family-prenumeranter får tillgång till avancerade grammatik- och stilförfiningar.

Det har gjorts ett antal förbättringar på Office-sidan av saker, och prenumeranter kommer också att få begränsad tillgång till populära appar och premiumtjänster från sådana som Adobe, Bark, Blinkist, Creative Live, Experian, Headspace och TeamSnap. Microsoft säger att värdet på detta kommer att överstiga $ 500.

De nya Office-funktionerna börjar lanseras till Office 365-prenumeranter från och med idag.

Microsoft 365 personliga och familjeabonnemang kommer att finnas tillgängliga över hela världen den 21 april till 6,99 USD per månad. Microsoft 365 Family, för upp till sex personer, lovar bättre värde till 9,99 USD per månad.

En prenumeration innehåller allt i Office 365, inklusive Office-appar för stationära datorer, 1 TB OneDrive molnlagring per person, 60 Skype-minuter för att ringa mobiltelefoner och fasta telefoner och avancerade säkerhetsfunktioner.

Kommer du att prenumerera på den nya tjänsten?

0 Shares