Officiellt LineageOS 17.1-stöd kommer till Nexus 7 (2013), Galaxy Tab S6 Lite, mer

0 Shares

Längden på en smartphone eller surfplatta kan förlängas kraftigt med hjälp av en anpassad ROM. Och nu kan de med Google Nexus 7 (2013) nu få en smak av Android 10, eftersom surfplattan har fått officiellt LineageOS 17.1-stöd.

Googles klassiska Android-surfplatta är inte den enda enheten som läggs till i den senaste listan som stöds av Lineage. 2013 Nexus 7, Samsung Galaxy Tab S6 Lite (Wi-Fi) och Moto Z3 Play ingår nu i den officiella supportlistan för LineageOS 17.1 (via XDA):

Som ett sätt att öka livslängden på din åldrande Nexus 7 bör LineageOS 17.1 blåsa nytt liv i den en gång så bra surfplattan. Men med tanke på de mycket svaga – enligt 2020-standarderna – internt är vi inte helt säkra på om det är värt att bry sig.

Med det sagt, om du har någon av trion av nya enheter som stöds, öppnar du ett ord av anpassning som helt enkelt inte finns i “lager” Android-versionerna som körs på varje hårdvara. Med tanke på att OEM-stöd för Moto Z3 Play nu har upphört är det ett bra sätt att hålla dessa två bitar av teknik lite smidigt och säkert.

Med tanke på att Tab S6 Lite bara släpptes tidigare i år är vi inte säkra på varför du vill slå LineageOS 17.1 på den, men om du kan hantera ett användargränssnitt kan vi se att detta är en solid lösning. Om du fortfarande använder en nu 7-årig Nexus 7 utöver det grundläggande måste vi berömma dina ansträngningar. Det kommer att bli intressant att se hur Android 10 till och med körs på sådan föråldrad hårdvara, men det är inte ett experiment som vi gärna skulle försöka.

Mer om Android:

FTC: Vi använder intäktsgenererande auto-affiliate-länkar. Mer.


:

0 Shares