Om denna 22MP Sony Xperia Z3X är riktig äter vi våra smartphones

0 Shares

Render av en Sony Xperia Z Ultra-efterträdare har läckt ut online, och det är en speciell fiendens dröm. Förutsatt att det är riktigt, så är det.

Xperia Z3X, som det enligt uppgift kommer att kallas, har en gigantisk 22MP-sensor på baksidan, åtminstone enligt källan på den kinesiska webbplatsen digi-wo.

Andra specifikationer inkluderar en 6.14-tumsskärm (mindre än Z Ultras 6,5-tumsskärm), tillsammans med en upplösning på 2560 x 1152, vilket är lite blyg för LG G3s 2560 x 1600-skärm.

Xperia Z3X sägs också drivas av Qualcomms 64-bitars Snapdragon 810-processor, som vilar under Z3Xs 7,9 mm tunna skal. Med tanke på att Snapdragon 805-chips ännu inte har kommit in i vanliga telefoner, är vi dock mer än lite skeptiska.

Och vår skepsis hjälper inte heller till de enorma, konstiga kameratillbehören, som verkar innehålla en extern blixt i full storlek som inte skulle se ut på sin plats som kramar en DSLR.

Det skulle inte vara första gången Sony kastade en bildöverraskning på vårt sätt (minns du den trådlösa QX10-linsen?) – men vi tycker fortfarande att det här är lite för långt hämtat.

Ändå finns renderingen och specifikationerna där ute, och medan vi sväljer allt med nästan dödliga saltnivåer, kan vi bara vänta och se. Håll dig uppdaterad.

LÄS MER: Praktisk recension: Sony Cyber-shot QX10 och QX100 Smart Lenses

[digi-wo via Tech Radar]

0 Shares