Om S5 bar rustning: träffa Samsung Galaxy S5 Active

0 Shares

Trots att Galaxy S5 redan har en vattentät kropp ser Samsung fortfarande ut att släppa en Galaxy S5 Active-modell, om de senaste läckorna visar sig vara sanna.

En video som publiceras på Youtube av TK Tech News visar den påstådda äkta Galaxy S5 Active, och den verkar ha samma fysiska frontnavigeringsknappar som den tidigare modellen.

De mystiska markeringarna kring knapparna har ännu inte förklarats, men de kan vara ett sätt att hålla reda på och skilja mellan olika pre-release-enheter. En hemknapp för fingeravtrycksskanning har ännu inte bekräftats.

Det är inneslutet i vad som verkar vara en tjock, hållbar gummistötfångare som ska ge gott skydd mot droppar, stötar och skrapor.

Till skillnad från Galaxy S4 Active verkar S5 Active också ha en AMOLED-skärm, vilket är bra nyheter för skärmälskare, eftersom Galaxy S5 har en av de vackraste smarttelefonskärmarna vi någonsin har tittat på.

Att ta bort det gummiförseglade bakstycket avslöjar ett avtagbart batteri och microSD-kortplats, och samma pulssensor och kamera som pryder baksidan av Galaxy S5 finns också.

0 Shares