OnePlus 5 Soft Gold begränsad upplaga smartphone tillkännagavs

0 Shares

OnePlus retade nyligen att något nytt kommer och nu har vi äntligen det. Det är en mjukguldversion av OnePlus 5 som levereras med 6 GB RAM och 64 GB ROM. Den här mjuka guldfärgen på OnePlus 5 ser nästan ut som den mjuka guldversionen av OnePlus 3 och 3T.

Smarttelefonens frontpanel är vit istället för svart, som vi såg på den mattsvarta versionen av OnePlus 5-varianten. Denna mjuka guldversion av OnePlus 5 är prissatt till Rs. 32 999, och smarttelefonen kommer exklusivt att finnas tillgänglig på Amazon och OnePlus officiella onlinebutik från 9 augusti kl. 12.00. OnePlus 5 Soft Gold-version finns också att testa i OnePlus Experience-butik i Bengaluru, Mall of India i Noida och Select CityWalk i New Delhi.

Läs vår OnePlus 5-recension

8 GB RAM och 128 GB ROM-varianten finns bara i midnattsfärg och kommer snart också att finnas i Slate Grey-alternativet i OnePlus 5. Denna Slate Grey-variant på OnePlus 5 listas på Amazon, OnePlus onlinebutik och OnePlus Experience-butiker .Utöver färgen kommer OnePlus 5 Soft Gold-alternativet med liknande specifikationer som tidigare. Den levereras med 5,5 tum Full HD Optic AMOLED-skärm och drivs av Qualcomm Snapdragon 835-processor. Den senaste Adreno 540 GPU stöder grafiken i OnePlus 5.

Den har en dubbel 20MP + 16MP-sensor för att ta tydligare bilder och zooma in bilder utan att förlora kvaliteten. Den levereras också med ett 3300 mAh batteri och Dash Charging-teknik för laddning nästan direkt. Så om du tittade på den här smarttelefonen har du nu två färgalternativ.

https://youtu.be/zt7BgjIcALg

Kommentera lanseringen, Vikas Agarwal, General Manager, OnePlus India, sade: ”Som tillverkare av de vackraste designade smartphonesna ger det oss enorm glädje att presentera den senaste OnePlus 5 med ännu mer raffinerad och elegant Soft Gold-finish denna festivalsäsong. OnePlus 5 Soft Gold kommer att tilltala dem som letar efter den perfekta balansen mellan vacker design och kraftfulla funktioner. ”

0 Shares