OnePlus 5 Special Edition kan lanseras vid Paris-evenemanget den 19 september

0 Shares

oneplus5jcc

Vid ett evenemang i Paris nästa vecka samarbetar OnePlus med den franska modedesignern Jean-Charles de Castelbajac. Företaget ger ingenting bort just nu, men det förväntas allmänt att vi kommer att se ett tillkännagivande om OnePlus 5 Special Edition – eventuellt kallad Callection.

Ett läckt fotografi visar en ruta med orden “Shot on OnePlus JCC +” på sidan – säkert en hänvisning till en Jean-Charles de Castelbajac-specialutgåva av telefonen.

Se även:

Detta skulle inte vara första gången OnePlus släppte en specialutgåva av en av sina flaggskeppstelefoner. Förra året samarbetade företaget med Colette för att producera Midnight Black OnePlus 3T med Colette-märkning.

Det läckta fotografiet som hänför sig till nästa veckas evenemang kommer med tillstånd av AndroidPit, och webbplatsen delar också en annan bild som verkar skildra någon form av axelhölster.

oneplus-5-axelrem

OnePlus har skickat ut inbjudningar till pressen som säger: “När stilen möter sin maskin, en natt i september i Paris …” Företaget har bekräftat att det samarbetar med de Castelbajac om något det kallas Callection, enligt TechAdvisor.

Vi meddelar dig mer när ytterligare information dyker upp.

Bildkredit: AndroidPit

0 Shares