OnePlus 5 TV-annons visar Indien den kommande smarttelefonen i sin helhet

0 Shares

oneplus-5-indien

Det känns som om vi har väntat länge på ankomsten av OnePlus 5, men den stora dagen är äntligen över – smarttelefonen startar i morgon. Det har skett ett stort antal läckor om den senaste versionen av flaggskeppsmördaren och retade oss med lite glimt av vad vi kan förvänta oss. Men nu har en TV-annons sänts i Indien som avslöjar allt.

Annonsen visades under cricketfinalen mellan Indien och Pakistan och gav en obegränsad bild av OnePlus 5 till miljoner människor. Detta är den första officiella renderingen vi har sett av telefonen … och den ser bra ut. Eftersom annonsen visades i Indien hänvisar den till 22 juni; det indiska lanseringsdatumet är två dagar senare än andra delar av världen.

Annonsen är en blink-and-you-miss-it sju sekunder lång, och telefonen visas bara i den sista sekunden eller så. Men vi ser telefonens framsida, baksida och sida, och det bekräftar att (de flesta) av läckorna vi har sett har varit korrekta, och ger lite mer detaljer för att komplettera de snygga glimten OnePlus har gett oss av hårdvaran hittills .

Kolla in annonsen nedan:

OnePlus India tog också till Twitter för att ytterligare piska upp sina fans till ett vanvidd med möjligheten till en gratis OnePlus 5:

Inte länge att vänta nu …

0 Shares