OnePlus 5 vs LG G6: Vilken är bäst?

0 Shares

Efter att dessa två kategorier vinner kan du se en trend här – men den billigare OnePlus 5 bryter strimman när det gäller kameran. Eller kameror, snarare.

Det kan överraska dig, med tanke på att tidigare OnePlus-telefoner inte har haft de bästa kamerorna, men OnePlus 5 matchar bra mot de bästa smartphones idag i det avseendet. Och det bäst till och med LG G6.

Båda dessa telefoner har dubbla kamerainställningar på baksidan, med OnePlus 5 som väljer en 16-megapixel (f / 1.7) huvudsensor och en 20MP (f / 2.6) allierad bredvid den. Under tiden tar G6 ett annat tillvägagångssätt med ett par 13MP-sensorer, en vid 71 ° och en annan vid en mycket bredare 125 °, vilket innebär att den kan fånga mycket mer i ramen.

Med bra belysning kan G6 fånga utmärkta foton med stora detaljer och naturliga färger, även om prestanda med svagt ljus är lite hit-or-miss. Det är en liknande historia för OnePlus 5: fantastiska resultat med bra belysning, och bilder med svagt ljus är inte de bästa, men de är perfekt användbara.

Så vad är skillnaden? Tja, medan LG G6 har ett snyggt trick med vidvinkelobjektivet, har OnePlus 5 ett par knep i form av stående läge och variabel zoom utan att offra kvaliteten. Och mer betydelsefullt, ingen av G6-sensorerna producerar bilder så fina som OnePlus 5: LGs bildbehandling är bara inte upp till snus.

OnePlus 5 känns också mer lyhörd och har ett bättre manuellt fotograferingsläge. Det är oväntat, men den dyrare telefonen här har inte det bättre kamerasystemet: OnePlus 5 vinner det tack vare ett antal små men meningsfulla fördelar.

Vinnare: OnePlus 5

0 Shares