OnePlus 5T första intryck granskning

0 Shares

När man tittar på OnePlus 5T är det svårt att tro att det inte är en helt ny flaggskeppsmördare. Du kan tacka den nya nya skärmen för det. Det tar mer plats på framsidan, vilket ger dig intrycket att du är ute efter en helt annan upplevelse.

Den nya skärmen är också större, men den har små ramar runt, vilket innebär att hela enheten känns hanterbar i handen. Aluminiumkroppen, som har en Midnight Black-finish på min granskningsenhet, har en kvalitetskänsla, vilket är vad du förväntar dig av en OnePlus-enhet.

Naturligtvis delar den under huven några av de inre med OnePlus 5, men kamerainställningen på baksidan är också ny. Jag är ett ganska stort fan av denna typ av konfiguration, eftersom det ger mer flexibilitet när man tar bilder. Fokus med OnePlus 5T är på förbättrad bildkvalitet, så det blir intressant att se hur det fungerar i verkligheten.

Processorn är Qualcomms senaste Snapdragon-chip, 835, och den är fylld med mycket RAM och stöds av ett stort batteri. På papper är det det bästa du kan förvänta dig i detta skede och vid första intrycket känns det som det borde: snabbt utan fördröjning.

OxygenOS 4.7 kan ha något att göra med det. Det finns några intressanta nya funktioner på mjukvarusidan, som ett nytt ansiktslåsningsläge som är superintressant att använda. På tal om säkerhetsalternativ är fingeravtryckssensorn nu på baksidan. Den är väl placerad eftersom jag lätt kan röra den med mitt högra pekfinger. Och det fungerar riktigt bra.

OxygenOS 4.7 är baserad på Android 7.1.1 Nougat. En uppdatering till Android 8 Oreo kommer utan tvekan att komma under de följande månaderna, även om vi ännu inte har en tidsram för det. OnePlus 5T kommer sannolikt att ha prioritet i uppställningen, eftersom det är den senaste (och största) flaggskeppsmördaren på marknaden.

Jag kommer att använda OnePlus 5T som min dagliga förare och rapportera tillbaka med en fullständig recension nästa vecka. Men tills dess, om du har några frågor, kommer jag att försöka svara på dem i kommentarfältet nedan.

0 Shares