OnePlus 5T har definitivt ett hörlursuttag

0 Shares

Medan det – som alltid – har förekommit oändliga rykten om nästa telefon från OnePlus, har det varit väldigt lite konkreta nyheter från företaget om OnePlus 5T. Idag förändras det.

OnePlus har gjort många anspelningar på efterföljaren till OnePlus 5 – inklusive tweeting av bilder på fem koppar te – men nu har verkställande direktören Pete Lau officiellt talat om den kommande handenheten. Han bekräftar att det definitivt finns ett 3,5 mm hörlursuttag.

Se även:

I ett inlägg på OnePlus-forumen – som toppas med en bild märkt “detta-är-den-oneplus-5t-gör-inget-tvivel-om-det-png” – säger Lau att det finns olika skäl att välja för att hålla 3,5 mm hörlursuttaget. En av dem är att trender inom branschen strider mot OnePlus grundläggande övertygelser, som syftar till att ge kunderna vad de vill.

Lau säger:

Först ljudkvalitet. När vi undersökte OnePlus-communityn sa 70 procent av användarna att deras prioritet var ljudkvalitet. Sammantaget är trådlösa öronproppar inte där för att ge samma ljudkvalitet. Är de bästa trådlösa hörlurarna jämförbara med de bästa trådbundna? Det är möjligt. Men när du kommer närmare kategorin under $ 200 är alternativen mer begränsade. Genom att hålla hörlursuttaget kan våra användare fortsätta att dra full nytta av det utmärkta utbudet av ljudval på marknaden. För att inte tala om våra egna Bullet V2-hörlurar.

För det andra, användarfrihet. Nästan 80 procent av våra användare använder in-jack-hörlurar. Vid ett tillfälle funderade vi på att använda en annan USB-C-port för att ersätta 3,5 mm ljudporten. Fördelen med USB-C är att den skulle ha gjort det möjligt för oss att minska våra flaggskepp ytterligare. Frågan vi ställde oss var dock om att byta ut 3,5 mm-uttaget med en USB-C-port skulle ge en märkbart förbättrad upplevelse för våra användare. Med andra ord, är det värt att avväga? Och vår bedömning var nej, det här designbeslutet var inte värt att ta bort våra användares frihet att använda sina favorit hörlurar och tillbehör.

Det finns fortfarande ingen officiell bekräftelse på när OnePlus 5T kommer att släppas, eller detaljer om ytterligare specifikationer bortom hörlursuttaget, men det är något, eller hur?

0 Shares