OnePlus 5T lanseras i Brooklyn den 16 november – och du kan vara där

0 Shares

För bara några dagar sedan bekräftades att den kommande OnePlus 5T kommer att ha ett 3,5 mm hörlursuttag. Rykten och läckage har redan gett en aning om specifikationerna och ett släppdatum, men det har varit mycket få officiella nyheter från OnePlus. Tills nu.

Telefontillverkaren har meddelat att OnePlus 5T kommer att presenteras nästa vecka vid ett evenemang i Brooklyn, New York. Evenemanget – kallat “A New View” – kommer att äga rum kl. 11:00 EST (16:00 GMT / 17:00 CET) den 16 november och kan också ses online. Om ett par dagar kommer biljetter att säljas, vilket ger fansen chansen att delta i lanseringsevenemanget och gå iväg med en OnePlus swag-väska fylld med godsaker.

Se även:

Biljetter till lanseringsevenemanget kan köpas från OnePlus lanseringssida från 8 november för 40 USD, och det är samma sida som du kan använda för att titta på evenemanget om du inte kan delta. För närvarande ger OnePlus bort mycket lite om den nya handenheten, men i ett inlägg på företagsforum säger VD Carl Pei:

Som många av er vet har vårt team jobbat hårt på OnePlus 5T. Men våra produkter byggs inte av oss ensam, OnePlus-communityn har spelat en nyckelroll. Feedback från våra användare fick oss att utveckla en av branschens mest kraftfulla videostabiliseringslösningar, samt en av dess mest exakta sRGB-skärmkalibreringar.

Han fortsätter med att säga:

För de som ivrigt överväger OnePlus 5T, låt mig dela en viktig information som hjälper dig att bestämma. Försäljningen för OnePlus 5T i Nordamerika och Europa börjar den 21 november. OnePlus 5T kommer att finnas tillgänglig i Kina den 1 december. Tidiga fåglar i Indien kommer att kunna få sin enhet genom en snabbförsäljning den 21 november, medan officiell försäljning startar den 28 november.

För OnePlus-fans i Storbritannien kommer exklusiva förbeställningar med O2 att börja online kl 17:15 GMT den 16 november och i butik dagen därpå. Öppen försäljning av OnePlus 5T börjar online på oneplus.net från 14:00 GMT den 21 november.

Under tiden kan du kolla in en teaservideo:

0 Shares