OnePlus 5T Sandstone White kommer – så här får du Android-smarttelefonen med begränsad upplaga

0 Shares

En av de roliga aspekterna av Android är att du får välja mellan många olika enheter. Till skillnad från Apple iOS, där du är ganska begränsad, kan Googles operativsystem finnas på många telefoner och surfplattor, från företag som LG, Samsung, HTC och mer. Tyvärr, om du inte köper en Pixel- eller Nexus-enhet, får du ofta inte en “ren” Android-upplevelse. För att inte nämna att community-stöd kan begränsas på grund av låsta startladdare och annat nonsens.

Det är därför OnePlus-enheterna har varit så friska. Dessa telefoner är nonsens, med målmedveten design och en ganska ren Android OS-upplevelse. Bäst av allt, det finns en underbar gemenskap för stöd. För att inte tala om, de är också överkomliga. Idag tillkännager företaget att dess senaste flaggskepp, OnePlus 5T, snart kommer att finnas tillgängligt i en mycket begränsad upplagafärg – Sandstenvit. Trots att de har samma specifikationer och bara är en ny färg säger företaget att telefonen “är den mest komplexa enheten vi någonsin har byggt.”

“Ett strålande äktenskap mellan nostalgi och experthantverk, OnePlus 5T Sandstone White förenar den ikoniska känslan av OnePlus Sandstone med ett snyggt hel-aluminiumskal. Långsamt perfekt med över 100 prototyper, det här är första gången vi lyckades använda vår klassiska Sandstone-känsla till ett metallchassi. Det krävs fyra lager för att skapa en kropp med ett bekvämt grepp och ett naturligt, minimalistiskt utseende, säger Carl Pei, grundare, OnePlus.

LÄS OCH: OnePlus 5T får Android 8.0 Oreo open beta

Pei säger också, “Den här begränsade upplagan genomgår fyra alltmer komplexa processer innan den är redo att släppas på marknaden, som var och en designad för att säkerställa både en visuellt fantastisk stilkänsla och en otrolig känsla. Först sandblästrar vi aluminiumlegeringen och applicera en grundfärg för extra skydd. Ett färgtemperaturskikt säkerställer att de vita tonerna är balanserade och naturliga. Därefter applicerar vi en blandning av naturliga mineraler och vit oljefärg, vilket ger enheten en fantastisk blandning av vita och grå toner och den karakteristiska sandstenkänslan. Slutligen används UV-ljus för att förfina telefonens struktur och säkerställa hårdhet och hållbarhet. “

Naturligtvis är detta inte den första begränsade versionen av OnePlus 5T. För att fira “The Last Jedi” -filmen släppte företaget faktiskt en speciell Star Wars-modell. Även om du inte är ett stort fan av filmerna, måste du erkänna att det är helt coolt.

LÄS OCH: OnePlus 5T: Är detta det bästa flaggskeppsmördaren än? [Review]

Precis som Star Wars-versionen kommer Sandstone White säkert att säljas mycket snabbt, så om du vill ha en måste du ha en spelplan. Det blir tillgängligt den 9 januari klockan 10:00 ET – jag föreslår att du ställer in ett larm på din telefon så att du inte glömmer det. Du kan också prenumerera för att få ett meddelande när det säljs här. Den dagen drick mycket kaffe och se till att ha dina kreditkortsuppgifter till hands, för som de säger, förlorar du om du slumrar.

0 Shares