OnePlus 6 Avengers Infinity Wars Edition ryktas att lanseras snart

0 Shares

Rykten flyger tjockt och snabbt om det kommande OnePlus 6-flaggskeppet. Nu föreslår flera källor att handenheten kommer att få en Avengers Infinity Wars Edition i Storbritannien med Snapdragon 845, 8 GB RAM och 256 GB inbyggt lagringsutrymme.

Rapporter tyder vidare på att OnePlus 6 med Infinity Wars-tema är en del av den kommande filmens reklamkampanj, som påstås vara den högsta någonsin för någon Hollywood-film – totalt cirka 150 miljoner dollar. Avengers-filmen kommer att släppas den 27 april och kanske den nya OnePlus 6 också är klar för debut ungefär samma tid.

I andra relaterade nyheter bekräftade OnePlus också på måndagen att det kommer att flytta den tidigare OnePlus.net-domänen till nya OnePlus.com. Dessutom meddelade företaget också att en ändring av sin officiella onlinebutik i Indien från oneplustore.in till oneplus.in.

Enligt tidigare läckor sägs OnePlus 6 komma med Snapdragon 845-chipset med 8 GB RAM-minne och 256 GB lagring för toppversionen. Det kommer också att finnas en annan variant med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt lagringsutrymme. Vidare spekuleras också en trästrukturerad baksida tillsammans med ett 3,5 mm hörlursuttag.

OnePlus-grundare Carl Pei avslöjade också att handenheten kommer att ha en skärm, som iPhone X. Han förklarade också vikten av en skärmad skärm och hur företaget effektiviserade programvaran för en sömlös användarupplevelse. Dessutom sägs det kommande OnePlus-flaggskeppet också ha en primärkamerainstallation med dubbla linser med den rektangulära fingeravtryckssensorn och företagets logotyp emblazoned under.

På andra håll föreslår påstådda läckade återgivningar av handenheten också att handenheten kan komma i tre färgvarianter – vit, blå och svart.

Under tiden har företaget redan avvecklat OnePlus 5T på flera marknader globalt, vilket bara antyder att företaget planerar en tidig lansering av OnePlus 6.

Är du upphetsad över det kommande OnePlus 6-flaggskeppet? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Källa

0 Shares