OnePlus 6T-annonsmaterial verkar vara redigerade för att göra ramen mindre

0 Shares

OnePlus 6T redigerad ram

För bara några dagar sedan ingavs en rättegång mot Apple som anklagade det för att använda vilseledande bilder i reklam för att dölja hacket på iPhone XS. Nu är det OnePlus som har anklagats för att redigera reklambilder av sina telefoner, den här gången för att göra ramen på OnePlus 6T verkar mindre.

Företaget kallades ut på Twitter efter att folk märkte att OnePlus 6T som presenterades i reklamfilmer verkade ha en mycket mindre “haka” än den verkliga telefonen.

Se även:

Videon visar en OnePlus 6T-användare som spelar Fortnite på sin telefon. Medan droppskåran är synlig på skärmen har bottenramen nästan försvunnit – när det i verkligheten borde vara ganska synligt. Videon har delats av företaget på YouTube och Instagram, så det har setts av många örnögda tittare som var snabba med att påpeka avvikelsen.

En sådan person, som noterats av Android Police, var Twitter-användare @pedropeguerojr

Kolla in videon själv för att se vad du tycker – nyckelskottet är 43 sekunder på:

Om du skulle bedöma OnePlus 6T utifrån denna film, skulle du bli förlåtad för att tro att den har en praktiskt taget icke-existensram längst ner på skärmen – och du skulle nästan säkert bli besviken om du gjorde ett köp baserat på detta.

Vad gör du av annonsen?

0 Shares