OnePlus 6T-läckagetips på fingeravtrycksläsare på skärmen och mindre hack

0 Shares

OnePlus 6T-boxläckage

Lanseringen av en T-version av OnePlus-telefoner har blivit en årlig händelse, och en ny läcka ger oss en bra uppfattning om vad vi kan förvänta oss av den kommande OnePlus 6T.

Vad som påstås vara bilder av butikslådan för OnePlus 6T har delats på Weibo och – förutsatt att det är äkta – ger det oss en glimt av vad vi kan förvänta oss av den kommande handenheten. Vi kan se att det verkar finnas ett mindre, omdesignat hack och också en fingeravtrycksläsare som är inbyggd i skärmen.

Se även:

Weibo-användaren Laobaotech har delat ett antal bilder av den påstådda OnePlus 6T-förpackningen, och även om detta inte ger oss en titt på en rendering eller ett foto av telefonen, finns det en linjeteckning av den. Den här bilden visar att hacket på OnePlus 6 har minskat i storlek för OnePlus 6T, och det har också gjorts mer rivformat. Detta är något som kommer att välkomnas av användare eftersom det minskar den inverkan som hacket har på Androids statusfält.

Men även om detta är intressant, är det som kanske är mer spännande förslaget att OnePlus 6Ts fingeravtrycksläsare kommer att byggas direkt in på skärmen. Medan OnePlus 5 innehöll fingeravtrycksläsaren i den främre hemknappen, flyttade OnePlus 5T och OnePlus 6 den bakåt för att möjliggöra en större skärm – något som inte är för allas smak. Lådteckningen för OnePlus 6T verkar visa att den nu har integrerats i skärmen.

Även om det inte är 100 procent klart om dessa bilder är äkta, har samma Weibo-konto varit ansvarigt för ett antal andra korrekta läckor tidigare. Vi får bara vänta och se om det är rätt den här gången.

Bildkredit: Laobaotech

0 Shares