OnePlus 7-serien avslöjas 14 maj

0 Shares

OnePlus 7-serie lansering

OnePlus har meddelat att det kommer att avslöja sin OnePlus 7-serie den 14 maj.

Vid ett evenemang om tre veckor i London, New York, Bangalore och Peking, säger företaget att det kommer att “visa upp kraften i helt nya OnePlus 7-serien”, som förväntas inkludera OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, och en 5G-telefon. OnePlus lovar också “flera överraskningsmeddelanden”.

Så vad har OnePlus i åtanke för oss? Medan företaget har byggt upp sitt rykte om att leverera “flaggskeppsmordare” år efter år och erbjuda toppmoderna specifikationer för en bråkdel av konkurrenterna, den här gången kan vi förvänta oss att priserna hoppar. En del av anledningen till en prishöjning är att OnePlus har spenderat mycket pengar på bildskärmstekniken – tänkt att vara en “smidig” 90Hz-enhet – som VD Pete Lau avslöjade:

Det skulle inte vara förvånande om årets prissättning var mer i linje med iPhone och avancerade Samsung-telefoner.

De vanliga läckorna och rykten har spridit sig ett tag nu, och när det gäller specifikationer förväntar vi oss att se en 6,7-tums skärm, 6, 8 och 12 GB RAM-konfigurationer, en Snapdragon 855 CPU, 128 eller 256 GB lagringsutrymme, en 4000 mAh batteri och en 48/16/8-megapixel trippelkamerauppsättning.

Du kan få en spännande glimt av OnePlus 7-serien i denna tweet från företaget:

Nu är det bara att vänta …

0 Shares