OnePlus Bullets Wireless 2 & amp; OnePlus Warp Charge 30 billaddare recension

0 Shares

OnePlus tillsammans med deras senaste flaggskeppssmartphones gav en bump till Bullets trådlösa Bluetooth-hörlurar som debuterade med OnePlus 6T. En annan snygg gadget som gjorde rundorna är OnePlus Warp Charge 30 billaddare. Vi har tagit hand om båda tillbehören och här är vad vi tycker om båda produkterna.

Hoppar först till OnePlus Bullets Wireless 2.

Så, vad är nytt i OnePlus Bullets Wireless 2?

När man tittar på designen ser båda generationerna likadana ut med sina vinklade öronproppar och metallhöljet, mot halsbandet som rymmer volymkontrollerna och batteriet.
Så vad som har förändrats är internerna. Nu får du tre drivrutiner på varje sida istället för en enda dynamisk drivrutin. Det gummerade halsbandet hjälper till med det övergripande greppet. Borta är öronvingarna som medföljer Bullets Wireless 1, du får bara örontips med den här. När det gäller tillbehören, kommer det röda kiselväskan också att återvända hit med Warp Charge Type C-kabeln.

Hur låter de?

När vi flyttade till ljudkvaliteten och internt har OnePlus verkligen arbetat hårt på den här generationen och rensat bort de flesta brister som Bullets Wireless 1 hade. Exempel på detta är tillägget av tre förarenheter på varje sida för en mer varierad ljudsignatur. Bass återvänder hit och är ännu mer uttalad än förra generationen. Ljudkvaliteten är ganska bra och sången är tydlig än någonsin. Ljudisoleringen är perfekt och med medelstora volymnivåer känner du bara att du njuter av varje liten bit av spåren.

Den övergripande ljudsignaturen är balanserad med en liten lutning på mids som ger oss tydliga sång. Basen är inte så överväldigande och passar bra med höjder och nedgångar. OnePlus gjorde ett riktigt bra jobb med att ställa in dessa enheter för att tillfredsställa en mängd olika konsumenter. Ljudet via mikrofonen är också anständigt och under vårt test kunde den andra parten höra oss tydligt över mobiltelefonsamtal, samma var fallet med videosamtal och röstchatt i spelet.
Bullets Wireless 2 kommer också med Bluetooth 5.0 och AptX HD vilket ytterligare förbättrar den totala upplevelsen lite.

För iPhones-användare finns stöd för SBC, så du får jämförbar ljudupplevelse på båda plattformarna. Området där AptX visar sin styrka är låg latens och eftersom det är en Qualcomm-produkt, fungerar den bara på smartphones som kör Qualcomm-chips. I vårt fall testade vi Bullets Wireless 2 med OnePlus 7 Pro och de fungerade ganska bra. Parningen är mycket enkel och de magnetiska pauskontrollerna fungerar mycket bra.

Hur är batteriet?

När vi kom till batteriets livslängd, under våra tester med volymen inställd på 50%, varade Bullets Wireless 2 oss nära 13 timmar, vilket bara är blyg för de 14 timmar som påstås av OnePlus. Som nämnts tidigare kommer dessa med stöd för Warp-avgift, som laddar dessa under 3 timmar helt. Om du av någon anledning har bråttom, skulle 10 minuters laddning via Type C Warp-kabeln ge dig 8-9 timmars blandad användning.

OnePlus Warp Charge 30 billaddare

Hoppa på OnePlus Warp Charge 30 billaddare ser vi samma som du skulle hitta på den vanliga billaddaren. Konstruktionen görs delvis med aluminium och plast för att ge produkten en mer avancerad känsla med dubbeltonfärgschemat som tar det ännu längre. Det finns en LED-ring som omger USB-porten som tänds när laddaren används. I rutan får du Type C-kabel som är klassad för Warp Charge.

Laddaren drar sin ström via 12V-uttaget och matar ut 5V = 6A för varpsladdare och 5V = 2A för standardladdning. En sak att notera här är bara OnePlus 7 Pro stöder Warp Charge medan andra OnePlus-smarttelefonmodeller i princip laddas med standardladdningshastigheterna när de är anslutna till detta. Med Warp-laddningen igång blir laddaren lite varm vid beröring och vi skulle inte rekommendera att använda den i mer än 20-30 minuter på en sträcka.

Slutgiltiga tankar

Om du letar efter en trådlös lösning som ger dig en funktionell design, robust byggnad och exceptionell batteritid utan att kompromissa med ljudprestandan, är OnePlus Bullets Wireless 2 det perfekta valet för dig. OnePlus Bullets Wireless 2 ger dig en utmärkt upplevelse utan att bryta din bank. Visst har de stött i pris jämfört med förra generationen men de extra pengarna är motiverade med de nya funktionerna.

Priset till 1990 INR är OnePlus Warp Charge 30 ett måste tillbehör för OnePlus-köpare. De prissätts på samma sätt som konkurrenterna samtidigt som du ger dig Warp Charge vilket i sig gör detta till en produkt för pengarna.

0 Shares