OnePlus One: 5,5 tum i full HD-skärm, Snapdragon 801 och 13MP-kamera för bara £ 230

0 Shares

Fram till nyligen har ens utseende varit ett mysterium, men läckta bilder pekar på en supertunn telefon som är lika lätt för ögonen som på fickorna.

Ännu bättre, läckta ‘StyleSwap’ -skal pekar på ett urval av strukturerade bakre skal som låter dig anpassa enhetens utseende och känsla. Från denim till trä verkar det finnas många alternativ att välja mellan, och det är en trevlig liten återgång till de härliga bytbara Nokia-omslagen på 90-talet.

Intressant nog verkar OnePlus One ha en blixtadapter som förvandlar sin vanliga microUSB-kontakt till en som är kompatibel med Apple-enheter.

Förvirrad? Vi också, men vi kommer inte att vänta för länge tills våra frågor besvaras – Den kommer att släppas i Storbritannien den 23 april, låg prislapp och allt. Kommer du att få en?

UPPDATERING 23/04/2014: OnePlus har officiellt tillkännagett One och avslöjar att det kommer att säljas “snart” i 16 GB och 64 GB utgåvor till ett pris av £ 230 respektive £ 270. Uppriktigt sagt, det är galen för dessa specifikationer.

Nya specifikationer som inte avslöjades i gårdagens läckage har bekräftats: det finns en 5MP framåtvänd kamera, 4K och 120 fps 720p videoinspelning från den bakre kameran och inbyggda stereohögtalare. Den ena är 8,9 mm tjock och väger 162 g.

Åh, och få det här: Enligt Engadget har den “sidenvita” upplagan av One ett hölje tillverkat av pulveriserade cashewnötter som känns otroligt mjuka. Börja bara inte knäppa bort bitar, OK?

Vi har inbäddat en ny officiell videoklipp ovan.

LÄS MER: Granskning av Oppo N1

[Android Community]

0 Shares