OnePlus tillkännager 8 GB OnePlus 6 Red, lanserar den 10 juli

0 Shares

OnePlus 6 Röd

OnePlus är inte främmande för att lansera flera versioner av sin flaggskeppsdödande telefon, och saker och ting är inte annorlunda med OnePlus 6. Att gå med i den befintliga sortimentet är OnePlus 6 Red – och priset är ganska tilltalande.

Medan tidigare modeller av OnePlus 6 har tagit taggen “Den hastighet du behöver”, betecknas den också som “Den röda du behöver”. Utrustad med 128 GB lagringsutrymme och 8 GB RAM och drivs av en Qualcomm Snapdragon 845, snabbhet – såväl som rodnad – borde inte vara ett problem.

OnePlus 6 Red är knappast unik eller verkligen en överraskning. Företaget släppte tidigare Lava Red-versionen av OnePlus 5T, men den här gången är den röda modellen inte en begränsad upplaga. Handenheten kan köpas från 10 juli, och det finns ingen premiumprislapp för den nya färgen. Det kommer att kosta $ 579 eller € 569 från nästa tisdag, medan det i Indien kommer att finnas tillgängligt från 16 juli för 39 999 rupier.

I ett inlägg på OnePlus-forumet delade VD och grundare Pete Lau en video som visar den nya telefonen:

Meddelandet om den röda varianten av OnePlus 6 säger företaget:

Upplev en helt ny version av OnePlus 6. Ett uttryck för passion, engagemang och kraft. OnePlus 6 Red var noggrant utformad för att spegla vem vi är och vad vi gör. Skikt av bärnsten och rött smälter samman för att ge glashöljet en känsla av djup och komplexitet. Ikonisk OnePlus-röd kompenseras av en återhållen bärnstensfärgad nyans för att skapa en gripande visuell styrka.

Den komplexa processen som går till skapandet av varje OnePlus 6 Red-enhet lyfter den till en högre standard för industriellt hantverk, oöverträffad i branschen. En genomskinlig film belagd med rött bläck används som grunden för designen och förstärks ytterligare av speciella strukturer som fyller den med olika nyanser, nyanser och texturer.

Håll koll på OnePlus 6-sidan för att ta reda på mer.

0 Shares