OnePlus vill komma till USA eftersom det lovar två års programuppdateringar och en 5G-telefon

0 Shares

OnePlus 6 och box

Vid Mobile World Congress i Shanghai sa OnePlus VD och grundare Pete Lau att hans företag är fast beslutet att göra ett ordentligt inträde på den nordamerikanska marknaden och arbetar med amerikanska flygbolag för att få det att hända.

OnePlus har också sagt att man vill producera en 5G-telefon 2019, och det kommer att dra nytta av sin relation med Qualcomm för att få detta att hända. För nuvarande och framtida OnePlus-ägare gjorde företaget också åtaganden om programvara och säkerhetsuppdateringar.

Se även:

För alla potentiella köp av Android-telefoner finns det alltid oro över hur länge en viss telefon kommer att stödjas, och detta är en rädsla som OnePlus försöker dämpa. Förutom de tillkännagivanden som gjordes vid Mobile World Congress Shanghai, har företaget också använt sina supportforum för att publicera det officiella OnePlus Software Maintenance Schedule.

Kort sagt visar schemat att alla telefoner kommer att få två års programuppdateringar – “inklusive nya funktioner, Android-versionuppgraderingar och Android-säkerhetsuppdateringar varannan månad”, förklarar företaget. Utöver detta kommer telefoner att få och extra år av underhåll av mjukvarusäkerhet – “utökad 1 års uppdatering av Android-säkerhetsuppdatering två gånger per månad”.

OnePlus säger:

Enligt underhållsschemat kommer det att finnas två års regelbundna programuppdateringar från telefonens släppdatum (släppdatum för T-varianter skulle övervägas), inklusive nya funktioner, Android-versioner, Android-säkerhetsuppdateringar och buggfixar och ytterligare ett år av Android-säkerhetsuppdateringar varannan månad.

Detta schema gäller för alla OnePlus 3 / 3T, OnePlus 5 / 5T, OnePlus 6-enheter och träder i kraft omedelbart.

Företaget tillägger också:

Enligt OnePlus-underhållsschemat kommer OnePlus 3 och 3T att få regelbundna OTA-uppdateringar fram till november 2018 och ett års utökade Android-säkerhetsuppdateringar. Vi ser fram emot att ge dig mer spännande nyheter om Android-versionuppdateringar för OnePlus 3 / 3T under de kommande månaderna, håll dig uppdaterad.

När det gäller nyheterna om att arbeta med amerikanska lufttrafikföretag har Lau inte angett vilket hans företag är i samtal med, men han betonade att OnePlus “obefläckade” kommer att innebära att en uppblåsningsfri upplevelse kommer att finnas tillgänglig.

Bildkredit: Abhisheklegit / Shutterstock

0 Shares