Oppo Find X2 går online före lanseringen och avslöjar specifikationer och priser

0 Shares

Oppo Find X2, efterträdaren till den ursprungliga Find X, skulle lanseras den 22 februari på Mobile World Congress 2020. MWC avbröts emellertid på grund av att Coronavirus oroade sig. Därefter planerade företaget om evenemanget i mars. Med detta sagt har telefonen redan dykt upp på en vietnamesisk återförsäljares webbplats och avslöjar dess viktigaste specifikationer och pris.

I synnerhet har telefonen listats av det officiella Oppo-kontot på Shopee Mall för 40 000 000 vietnamesiska dongs. Det översätter ungefär till cirka $ 1700 eller Rs. 1,23 000, vilket verkar på den dyra sidan. Hur som helst föreslår vi att du tar det listade priset som endast en preliminär indikation.

Oppo Find X2 Specifikationer (förväntas)

Oppo Find X2

När vi talar om specifikationerna kommer Oppo Find X2 med en 6,5-tums AMOLED-skärm med Gorilla Glass 6 på toppen. Medan bilderna på listan är av den gamla Find X, tyder tidigare läckor på att det finns en självkamera med hål på uppföljaren. Panelen sägs också komma med WQHD + -upplösning och en hög 120Hz uppdateringsfrekvens.

På baksidan har telefonen en 48-megapixel primär kamera, kombinerad med 13-megapixel och 8-megapixel sensorer. Även om det inte finns någon information om funktionerna hos dessa sensorer, kan en av dem vara en ultra-vidvinkel enhet. Den primära kameran kan ta 2160p @ 30fps och 1080p @ 240fps, följt av 720p @ 960fps slow-mo support. Kameran kommer också att innehålla Sonys nya all-pixel all-directional PDAF-teknik som är en dual-pixel-teknik som arbetar med vertikala och horisontella detaljer.

Oppo Find X2 Specifikationer

Nu finns det inget ord på telefonens processor. Men företaget har redan bekräftat att det kommer att ha den bästa Qualcomm Snapdragon 865. Basvarianten kommer att ha 8 GB RAM och 256 GB lagring, följt av ett 12 GB RAM-alternativ, som tidigare ses i de läckta riktmärkena.

Dessutom anger listan att telefonen ska ha ett 4 065 mAh batteri. Även om det inte finns någon information om laddning, förväntar vi oss att den har 65 W Super VOOC 2.0 kabelad laddning. Det kan också stödja snabb 30W trådlös laddning.

Bland andra specifikationer kommer enheten att flagga ut 3D-ansiktslåsning. Och medan listan nämner 4G kan den också ha 5G-varianter för utvalda regioner.

0 Shares