OPPO Reno 2 lanseras i Kina den 10 september

0 Shares

Nästa vecka, Oppo lanserar Reno 2-smarttelefonen i Indien som kommer att bli den första marknaden i världen som får Reno 2. Och idag har det kinesiska företaget avslöjat sitt lanseringsdatum för Kina. Som du kan se i nedanstående teaser video- av märket som har bekräftat det Reno 2 kommer att lanseras den 10 september och evenemanget kommer att äga rum kl 10:00 i Shanghai Kina.

Ytterligare en teaser video- visar att smarttelefonen släpps i Kina i två färger som Ocean Heart Blue och Mist Pink. Medan Reno 2 kommer i Indien i två färger som Ocean Blue och Luminous Black.

Nyligen fick smarttelefonen certifiering från TENAA med modellnumret PCKM00 och PCKT00. TENAA-listan visar att Oppo Reno 2 kommer att finnas i två lagringsvarianter, eftersom det fanns två nästan identiska enheter certifierade med 128 GB och 256 GB intern lagring.Listan visar också att Reno 2 kommer med en 6,5-tums AMOLED-skärm med FHD + -upplösning utan någon skärmskärning av något slag, precis som sin föregångare. Smarttelefonen kommer att drivas av Qualcomm Snapdragon 730G-processor ihop med 8 GB RAM-minne och upp till 256 GB intern lagring.

Det kommer att föra fram den “hajfena” motoriserade pop-up selfie-kameran från det ursprungliga Reno som kommer att vara värd för en 16MP-sensor. Baksidan har gått under kniven, eftersom företaget tidigare bekräftade närvaron av fyrkamera där. Vi kan förvänta oss en 48MP primär åtföljd av en 13MP telefoto, 8MP ultrabred och 2MP djupgivare.

Batterikapaciteten förväntas vara cirka 4000 mAh och 3C-listan avslöjar Reno 2 levereras med en 20W snabbladdare. Det kommer att köra Oppos senaste ColorOS 6-gränssnitt som körs ovanpå Android Pie 9 OS. Dessutom verkar telefonen ha måtten 160 × 74,3 × 9,5 mm och väger 189 gram samt färgalternativen Svart, Rosa och Grön.

Läs också: OPPO Reno 2: Företagsledare avslöjar sin bakre kamerastabilisering

Glöm inte att följa oss på vår Facebook-grupp och sida för att hålla dig alltid medveten om de senaste framstegen, nyheter, uppdateringar, granskning och giveaway på smartphones, surfplattor, prylar och mer från framtidens teknikvärld.

0 Shares