Orange C500 recension

0 Shares

C500 utsågs till “världens minsta smarttelefon” när den släpptes 2004. Den är fortfarande en av de mest diminutiva Windows-telefonerna runt, och är också en uppenbar speltelefon.

Kapabel smartphone, undvik bara spel

Oranges SPV kör Windows Mobile 2003 SE, så det finns en mängd värdiga titlar att ladda ner via Orange World-portalen. Eftersom det också är Java-aktiverat finns det en ständigt växande katalog med oberoende mobilutvecklare som levererar några snygga titlar till Java-troende.

Tyvärr är SPV: s vippomkopplare inte perfekt för spel, det går bättre med mindre frenetiska strategispel som den legendariska Lemonade Tycoon.

Skärmen är användbar men den är i stående snarare än i landskapet – stoppa oss om vi är alltför hårda här – så det är inte en hardcore-spelare.

En mördartitel att hänga med här skulle vara Splinter Cell Chaos Theory (www.gameloft.com). Som Sam Fisher måste du hantera några av världens mest ökända cyberbrottslingar och sätta stopp för deras regeringstid med en blandning av smyg och makt. Så det är inte perfekt för speluppgifter, men ändå värt att fiol för sina smarttelefonförmågor.

0 Shares