Orange Snow Mobile recension

0 Shares

För att testa Oranges nya snösportstelefon tog vi den hela vägen till Tignes i de franska alperna.

Men vad är en snö-mobil? Till de av er som svarade “ett litet motorfordon för att korsa snö”, hälsar vi er, men ni har fel. Här i Stuff land är det en Samsung X660 som säljs med en snösportsmag (Slide) och rabattkuponger för redskap (Ellis Brigham).

Denna clamshell är en rudimentär varelse: kameran är ett 0,3 MP-jobb, det finns ingen Bluetooth och ingen MP3-spelare. Det är dock tri-band och väldigt litet med ett batteri som klarar kylan förvånansvärt bra.

Lär dig att snowboard med din mobil

Visst, det tillbringade större delen av tiden i fickan när vi var ute i backarna, men använde bara en tredjedel av batteriet på sju timmars ombordstigning – mycket bättre än vår Panasonic digicam lyckades.

Det finns också Push To Talk i walkie talkie-stil, och Talk Now är ganska billigt. Vi gillade Orange World-mästarklassen från Brit boarding queen, Jenny Jones. Trick som den främsta rörledningen som inte är för nybörjare beskrivs väl med foton, videor och text. Den enda skam är att WAP fortfarande är en bugger att navigera.

Sist men inte minst: snötema-spelen, som är okej. Snow Jam är den bästa, som omfattar en något samma blandning av grepp, vändningar, hopp och rittritt nerför en 3D-sluttning. När mobilspel går är det inte dåligt.

0 Shares