Orange SPV C550 recension

0 Shares

När Bill Gates hörde bråk om Rokr, tänkte han och Orange för att skapa en Windows-nemesis. Resultatet är C550, en genetiskt modifierad version av Windows-smartphone, C500.

Stoppa uppladdningen och smälta den

C550 ärver sin föregångares släta allure men Smartphone 2004 är inte exakt sexig – istället värmer den affärsmännens hjärtan med oöverträffad synkronisering av Outlook och e-postfunktionalitet. 1.3MP-kameran fungerar bättre än O2 XM: s men saknar utskriftskvaliteten på Walkman-telefoner och N70.

Låt inte de glänsande medieknapparna lura dig att tro att det är en musikalisk drömbåt heller. Vi var glada över närvaron av Windows Media Player 10 och stöd för skyddade WMA-filer, men processen att ladda den med låtar fick oss att sätta den i en ugn och se den smälta.

Problem med spellistan

Våra granskningsmodeller hade stora problem med att synkronisera med WMP10 (och Napster To Go), även om vi har försäkrat oss om att förproduceringen av Activesync-problemen nu har åtgärdats.

Ändå kommer Windows-inkompatibla nedladdningar från Oranges musikbutik bara att spelas i en separat spelare, vilket ger dig två spellistor. Med sämre ljud än W800i och N70, C550 tyvärr inte riktigt klippa det för musik finsmakare.

0 Shares