Orée Pebble 2: denna bit av trä laddar din telefon och spelar musik

0 Shares

Det är en bit trä!För det otränade ögat kanske, men det är faktiskt Orée Pebble 2, en trådlös smartphone eller surfplattans laddningsbas med en inbyggd 360-graders Bluetooth-högtalare plus en mikrofon. Den finns också i marmor.

Åh, saknade jag den första Pebble?Möjligen — vi lyfte fram det som en valjulgåvaidé förra året. Originalet Pebble (€ 110) hade samma eleganta exteriör och materialalternativ, men fungerade bara som en trådlös laddare. Den här nya modellen lägger till Bluetooth-högtalare och mikrofon för handsfree-samtal, spela musik etc.

Vad lägger dessa funktioner till priset då?Orée Pebble 2 är tillgänglig för förbeställning på Kickstarter från idag till 250 US $ (nästan 150 €). Du kan lägga 50 US $ (30 €) för en vit marmorversion eller betala lite mer för en graverad bas.

Det är ett ganska öreVisst, men det här är inte ditt vanliga alternativ eller trädgårdsladdningsalternativ som. Alla är konstgjorda i marmor eller valnöt eller tilia. Den är elegant och ser bara dandy ut på ditt skrivbord eller nattduksbord.

0 Shares